Välkomna valpar!

Stor tillökning på Kennel Dancing Jewels!

3 kullar nästan på en gång. Mycket arbete men så roligt samtidigt 🎊

Mila/ Dancing Jewels Fashionabla Milan från vår Kennel fick 4 underbara krabater tre hanvalpar och en tikvalp med en fantastisk fin hane från Estland Vichi/ Wonderform Advante Vivace . Båda hundar är meriterade. Mila har 3 Champion titlar och Vichi är Multi Champion och Internationell Champion samt Europa Vinnare 2023. 

Två dagar senare kom en kull biewer terrier. Samba/ Dancing Jewels Magic Samba från vår Kennel och en dansk biewer hane Noa/ Floxie Sunset Excellent Eayton. Samba är meriterad och har två junior Champion, hon har även hunnit blir Champion i Grekland innan 2 års ålder och har Certifikat i Sverige. Pappan är inte utställd, men är testad på avkomman som blev mycket bra. Han är mycket glad i humöret, social och vet got o väl vad danska hygget är 😁. Det blev två flickor för dessa kära föräldrar.

Tredje par är våra Kennel hundar: Jana/ Street Flash Japan och Toffifee/ Mini Shop Offspring. Champion + Multi-Champion o CIB CH. Båda Patella 0/0. Toffifee har gjort BPH. Jana ska göra det under sommaren. 

Första gången gör vi denna kombination. Det blev 3 eleganta och graciösa killar. En är betydligt mindre och vi har extra känslor för honom. Han är riktigt piggelin, men kan bli en mini-york till sist. 

Så roligt att ha så många valpar samtidigt, se deras utveckling och framsteg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *