Ny stil

Livet är härligt och tiden går framåt. Vår fina Gaia har fått ny frisyr 💇‍♀️. Hon har debuterat som valp på Agria Dog Show och Europa Dog Show i Danmark i en ålder av 6 månader. Det var mycket hård konkurrens där. Gaia har tappert, härligt temperament. Det var verkligen rätt att presentera henne där. Vi har fått fina placeringar. På Agria Dog Show-3 plats. På Europa Dog Show- 4 plats. Vi var så nöjda med resultatet! 

Gaia har vuxit och blivit en busig, vacker, välutvecklad liten dam. Helt orädd, en riktig terrier med mycket fin luktsinne. Gaia var bäst på kursen att använda nosen i sök. Hon provade på viltspår . Vi har planer på att gå en riktig kurs i detta.

Gaia har varit utställd i junior klass och redan då belönades med Excellent, CK, och Res- CERTIFIKAT.  

Då bestämde vi att alla våra hundar behöver inte vara Champion. För att det är hårt arbete att behålla en yorkshireterrier i lång päls i 2-3 år minst. Vid tillfälle hade vi på Kennel 6 långpälsiga hundar och det kändes rätt så mycket. Därför fick Gaia erbjudande att klippa pälsen vilken hon tog utan att tveka. 

Nu är Gaia klippt. Hon är lycklig i din nya stil. Hon älskar kläder, klänningar, tröjor, rosetter. En riktig fashionista! 

Möt en ny Gaia här 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *