Vad tiden går fort! Valparna redan 7 veckor

Våra valpar hälsar till alla. Utvecklingen går med stormfart här. Mårgorastning introducerades i schemat. Klockan 5.00 har valparna varit ute i trädgården för första gången. Tyvärr är det redan för sent. Magarna arbetar snabbare än uppfödarens väckarklocka.  Vi hoppas att det blir bättre på lång sikt och valparna lär dig med tiden. Mammorna och andra kennelhundar fungerar som förebild. Min dag alltid startar 05.00. Mamma och andra kennelhundar fungerar som förebild. 

Sedan blir det frukost inne och valparna delar en stor tallrik valpfoder på 6. Det är torrfoder som serveras till frukost. Ingen som bråkar vid matbordet. Maten äts med stor aptit 😋. 

Denna vecka har valparna tränat på att umgås med barn. Makens barnbarn har varit på besök. Det var så spännande. Barnen och valparna var så nyfikna på varandra. 

Öronen trimmas varje vecka, liksom tassar på undersida. Klorna klippas var 10-e dag. Innan alla tänder kommer upp står inte öronen på valparna. Biewer terrier har svårare att få upp öronen än yorkshireterrier valpar som regel. Nästan varje dag en o annan valp behöver tvättas bak . Men ju mindre valparna diar, desto bättre blir avföringen. 

Under soliga dagar vistas valparna längre stunder i trädgården. Det gillas verkligen mycket. Nya dofter, nya saker att uppleva. Spännande att vara en valp 🐶 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *