Otrolig känsla

Otrolig känsla att får vara en del av detta projekt!
Efter deltagande i ett Webbinarium ” Image- ger rätt intryck” med Anna Szabó och Mikael Nilsson  beslöt vi att vara med i Annas projekt. Anna Szabó är världens bästa hundfotograf. Hennes namn är känt för hundfolket och för allmänheten. Hennes hundfotografier prydde årets Cruft kataloger. Jag är lycklig att ha med mig hem en sådan efter utställningen. Nu gör hon en turné i Europa o genom fotografering samlar hon in pengar för familjer som blev av med sina bostäder under COVID-19 i Ungern. Hela 80% av intäkterna går till detta ändamål. Vilket stort hjärta!
Vi vill alla så klart vara med i denna välgörenhet med klart o tydligt mål. Och dessutom träffa, arbeta med en världsstjärna. Vi hoppas också på exklusiva bilder som resultat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *