Vår stora debut

Hej på alla! Nu har vi kommit ut på stora internetvägar med den nya hemsidan. Det känns så bra! 

Jag försöker överblicka vägen till ”aktiverings knappen”. 

Idéen fanns länge. Den sov djupt i hjärnan, rörde sig då o då, tog mer former o färger. Men när det kom till det praktiska: JUST DO IT! Då kom mina otillräckliga och helt bristande baskunskaper i dataprogram fram ! Jag kände mig som en droppe vatten i Sahara inför uppgiften att göra Sahara till en oas. Här blev det STOP i utvecklingen.

Allt som händer i livet har sin mening! Har ni funderat över detta? Jag och Toffifee deltog i Stora Stockholm 2019. Att vinna mot gästande världskända handler var en utopi. Vi var så nöjda med resultatet ändå. Men huvudsyftet var att befinna oss på rätt plats i rätt tid och träffa rätt person!

Här kommer hon: Tove Söderblom med sin utställnings hund Saga. Vi sitter tillsammans, vi småpratar hundar, vi har samma intresse. Så trevligt att träffa likasinnade! Klockan i väntsalen tickar, samtalet flyttar på, tiden till våra tåg närmar sig. Nu kom vi på Kennel- spår, utbildning, utveckling, hanar, tikar, egenskaper, mentalitet och hemsidan dök upp. Usch, den känsliga platsen, den ömmande trycksåret. Inget att göra, erkänn att jag är kass på det, sedan får vi svänga samtalet till något annat. Men Tove kommer med en lösningen på hela problemet : Mailadress till en hemsideproducent! Och ingen vilken som helst! 

Det var Jessica Björling Brännlund som specialiserar sig på hemsidor till olika Kennel- verksamhet och har egen Kennel- Gurkans Kennel.  Hon vet och förstår vad finns i huvudet på en hundmänniska och vad ska en hemsida innehålla. 

Sedan var det ett hårt arbete i 4,5 månader med leta bilder, skicka bilder, leta på fakta, analysera, sammanfatta, sortera, skriva text, skicka, arbeta med grafisk designer Ilona Vladimirova, Ryssland. Min make Sören Gullstrand står för korrigeringar i svensk grammatik . Han skulle inte acceptera stavfel på sajten! Anastasia Bogdanova hjälpte flitigt med engelska översättningen. Det är så lätt för mammas duktiga dotter som är lärare i engelska. 

Tack alla ni för ett bra team arbete!

Debuten blev lyckad! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *