Jag lär mig hela tiden

Jag vill tacka Ryska Kennel Federationen (RKF) för möjligheten att delta i deras Webinar ” Ansvarsfull uppfödning” del två. Man blir aldrig nog påläst! Jag plockar något nyttigt för mig varje gång, även om det inte pratas hela tiden om min ras. Domaren Khomasuridze Revaz Revazovich
svarade på frågor online. Det ställdes flera frågor om Yorkshireterrier; Katia Bogaretskaja undrade om svart o fluffig päls hos Yorkshireterrier, vilket bedömdes som diskvalificerande. Se och hör inspelade frågor och svar på Andzhela Pitirimova FB sida från 23 april.
Rasens starka sidor framhölls, och även vad som går att förbättra. Allmänt
bedömde domaren att
Yorkshireterrier med ryskt ursprung är mycket bra i
kvalitet o hälsa, vilket har bekräftats genom många framstående placeringar på stora hundshower runt om i världen.
Detta blev jag extra glad att få höra! Både för att jag med Toffifee/ Mini Shop Offspring bidragit till detta och för att alla  mina hundar kommer från Ryssland !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *