Första kull 8 veckor Andra kull 6 veckor ♥️

Nu är livet som härligast! Bus och påhitt har inga begränsningar. Allt ska testas på en nykommen framtand . Kompisöra smakar hög pip; valplådan smakar plast; vatten smakar fräscht och lockar till att bada fötterna samtidigt; gräs smakar gott, speciellt maskrosblommor är delikatess; kissunderlägg smakar ynkligt och fastnar i tänderna; valpmat är smaskis; mamma smakar alltid gott! 

Valparna springer fort och hoppar som kaniner i gräset. Det är så roligt att observera dem leka. Valparna har ingen rädsla för kennelns vuxna hundar, men visar respekt . 

Valparna visar tydligt att de önskar umgås mer och mer med människor. Vid var minsta kontakt kommer en glädje våg. Vi arbetar på socialisering med människor i olika åldrar. Valparna är jättesugna på nya kontakter med människor.

Valparna lyssnar på musik från radion. De visar ingen rädsla för ljud från dammsugare, tvättmaskin eller vanliga vitvaror i huset. Detta känns tryggt. 

Alla valpar har blivit badade. Inga badkrukor finns hos oss. Alla valpar tyckte att varmt vatten mot kroppen kändes skönt, men vatten med duschen rakt i ansiktet var för mycket! Pälsen har blivit fin, luftig och fluffig efter bad och vilken fin doft! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *