Rapporten från valplådan

Det händer saker hos oss. Valparna växer så det knakar. Jag har inte varit med om så extremt matglada valpar förut. Dessa sötisar har så stor aptit att mamma Taja gör stora ögon och säger till valparna : ” Ni har ju just ätit! Ni kan väl inte vara hungriga igen efter 5 minuter då jag har varit ute och luftar mig lite” .  Men valparna vänder sig och visar sina tjocka magar som bevis att det är helt tomt där inne och snabbt, snabbt kryper fram till ”mjölkdisken” och inga krafter tar dem därifrån! Vågen visar 500 gr plus på varje 👍. Fin kvalitet på mjölken. Mamma Taja håller fantastisk ordning i valplådan.  TV är bortglömd här. Det är mycket mer intressant att vara med valparna. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *