Novembersaga

November 2021 i St. Petersburg Ryssland var mycket kall. Det var riktig vinter 🥶, minus 15, vind, snö. Inga vinterkläder kunde   kompensera klimatet. Taja frös. Sedan ringde det på dörren och in till vår varma lägenhet kom han, en Biewer Terrier Juvi. Han kom, han gav henne nospuss, viftade på svansen, lekte vilt, värmde upp henne och Tajas hjärta blommade upp. Kärleken var i luften överallt. 

Kärleken lever kvar. Den påminde om sig med illamående och tjock mage. Taja har varit en prinsessa på ärten och njöt av denna situation. Hon blev riktigt bortskämd, så klart värd det! 

Hennes stora kärlek från staden långt borta , St. Petersburg skickar 💬 SMS och nospussar! Kärleken har inga gränser. 

Och den 29 januari kom kärleksbarnen! Tre helt underbara, fina, friska, välnärda och otroligt vackra valpar! Vilken livskraft och livsglädje i dessa små liv 😍. Vi är helt förälskade i våra nykomna Biewervalpar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *