4 veckor gamla

Valparna fyller 4 veckor denna söndag. Ett riktigt mini jubileum! Hurra!

De är så söta i denna ålder. Valparna är nyfikna, går men inte stabilt, ibland trillar de på rygg och sprattlar med benen för att hjälpa sig upp. Det ser verkligen komiskt ut för den som tittar på. För valpen själv är det riktig fysisk ansträngning. Koordinationen blir bättre o bättre. Valparna leker med varandra allt mer och mer. Puttas, bitas, klättra över  varandra.

En av valparna har redan visat intresse för mammas mat och har blivit tagen med bevis på stulna torrfoderkulor som trillade ur munnen. På deras 4 veckors dag ska vi introducera ”Start” pastej. Det blir festligt! Mums, mums ? 

I veckan har valparna åkt bil. Det gick så bra! De passade på och utnyttjade mors mjölkbar under transporten ??. Bara positiva upplevelser vid bilåkandet, inget missnöje. Valparna har lyssnat på radio och har blivit politiskt bildade och visade intresse för musiken ?. Ljudet av tvättmaskin och en hårtork känns bekant nu. 

2 reaktioner till “4 veckor gamla”

 1. Great blog right here!
  Also your site so
  much up very fast!
  What web host are you the use of?
  Can I get your associate link to your
  host? I want my website loaded up as quickly as yours lol

  1. Thank a lot Matthew! ❤️ The Blog I roll myself. But I have a god webmaster who help me with the rest of job and I pay for it. Webb hotel ONE. I like it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *