Valparna växer

Nu är valparna tre veckor gamla. Tiden går fort. De går bra upp i vikt, ögonen ser bättre nu, öronsnäckorna är öppna och valparna hör ljud. Valparna börjar stå upp på benen och gå istället för att krypa. De har lämnat valplådan genom att krypa över kanten flera gånger och har varit runt om valplådan på en äventyr. De har lämnat blöta pölar efter sig och hittat tillbaka. Så spännande att observera dessa små liven! Miljö träningen är igång redan. Valparna har lyssnat på ljudet från en tvättmaskin, på bilar som kör förbi, en dammsugare och en hårtork.  Detta ska upprepas för att vänja valparna med dessa ljud och förebygga framtida rädsla. Våra andra hundar var så nyfikna på valparna. De fick hälsa på kullen på avstånd som mamma Risha tillät. Avmaskningen genomfördes enligt planerna och SKKs rekommendationer. Det gick mycket lätt. Vi ser fram emot att riktig lek börjar i valplådan.

En kommentar till “Valparna växer”

  1. Hej Irina og Søren nu begynder de at blive sjove og de leger sammen vi kan snart ikke vente længere men sådan er det bare er du ved at finde den du selv vil have

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *