5 veckor

Valparna 5 veckor 

Denna vecka var intensiv för valparna. Så många nya upplevelser och så många intryck!

Till frukost serveras Royal Canin Starter uppblött och delad med gaffel. Till middag för första gången fick valparna råfoder med laktobaciller. Det serverades på en tallrik så klart! 🍽. Valparna har lärt sig äta så fint att talriken inte behöver tvättas efter åt.

Nu tränar vi äta, tvätta oss och fönas dagligen.  Snart är vi inskolade. 

Valparna äger ett halvt rum nu. Springer, leker med varandra och har blivit mycket mer intresserade av leksaker. De gör allt flera ljud ifrån sig. Några valpar har redan lärt sig skälla . Alla är superkeliga, alla springer fram så fort man kommer fram till den och konkurrerar för plats i knä. Kontakten med människa är prio ett, maten är prio två. 

Valparna träffade för första gången främmande människor utanför vår familj. Min dotter och hennes man var på besök. Det gick så bra! Massa foto blev tagna ❤️

Valparna är ute i andra delar av huset ( oftast i köket) och ute i trädgården. Så lär valparna de normala husljuden. På avstånd ser valparna andra hundar. Valparna är nyfikna, ingen rädsla.

Vi jobbar på att socialisera och miljöanpassa våra biewer valpar för deras bästa framtid!

Just nu är valparna ute i trädgården 🙂i en stängd uppefrån med tak valphag. Säkerheten går före allt annat.Valparna får inte gå på gräset än. Tassarna är korta o svaga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *