Annonsen

Letar du en vuxen prinsessa som är väluppfostrad och snäll med bästa humör? Då har du kommit rätt . Vi har kanske en sådan diamant till dig om du bor i Skåne.  En fantastiskt duktig tik kan tänka sig kunglig pensionärstillvaro. Hör av dig vid intresse. Du hittar telefon nummer på startsidan. 🫶

En kommentar till “Annonsen”

  1. Hej,

    Jag letar efter en mindre hund som är aktiv och kan följa med mig allt som oftast. Bor ensam i hus vid havet och har eget företag så sällskapa kan vi göra ofta. Jag gillar att motionera och extra kul blir det ju med sällskap, om nu inte ”prinsessan” börjar bli för gammal. Funderar såklart på valp men det finns som bekant fördelar med en vuxen hund. Hur är det med stamtavla osv. Jag vet att ni är seriösa så hunden kanske ursprungligen kommer från er?
    Hälsning
    Per Svanberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *