Hälsning från valparna

Biewervalparna hälsar till alla. Utvecklingen går med stormfart här. Mårgorastning infördes i schemat. Klockan 5.30 är valparna ute i trädgården dagligen för första rasten/ kissepaus . Detta går så bra! Mamma och andra kennelhundar fungerar som förebild. Sedan blir det frukost inne och valparna delar en stor tallrik torrfoder på tre. Det är Ingen som bråkar vid matbordet. Maten äts med stor aptit 😋. 

Denna vecka har valparna tränat på att umgås med barn i olika åldrar. De har träffat ungdomar, skolbarn och även spädbarn. Det var så spännande. Barnen och valparna var så nyfikna på varandra. 

Alla har blivit tvättade  🛀 . Att bada är roligt tyckte valparna. De har blev till jätte-fluffiga bollar efter bad och verkade vara glada och nöjda. 

Valparna har tagit promenad på asfalten för första gången och var helt orädda. Valparna har provat gå i koppel, en valp i taget. Det var roligt att se! Att gå i koppel är en vanesak. Det ska tränas. För första gången gick det mycket bra! Duktiga valpar! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *