God Jul!

Kennel Dancing Jewels 💎önskar alla våra valpar och deras familjer och alla våra följare en riktig God Jul! 🎄🎅🏼🎄

Det är mycket som har hänt under tiden.

En vecka innan Jul var vi på resan till Finland. 2 valpar från vår Kennel skulle delta i Valp Dog Shows, men tyvärr blev utställningarna inställda.

Bara Toffifee fick gå i ringen och fick 4-e plats av 6 Champion hanar. Ibland har man ren otur. Men vi är så glada att vara med på den största hundshowen i Finland. Mycket har blivit inhandlat för grooming. Nya borstar, nya schampon och oljor. Det är så mycket hundar behöver ☺️.

Det var kallt i Finland och mycket lite natur i Centrum. Hundarna besökte en enda park vi har hittat, uppkallad efter Tove Jansson.Vi besökte kyrkor och har varit på Sveaborg. Där var så mycket plats att springa!

När vi kom hem var det dags för att fira Jul 🎄. Bra att allt var förberett i förväg. Hundarna hade också hundgäster på besök ☺️👍. Det var gott, ljudligt och roligt för alla. Massa presenter 🎁, så klart!Vi längtar redan till nästa Jul 🎅🏼🎄🎶.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *