Att vara uppfödare

Så mycket har hänt efter senaste inlägget.

Biewer valpar har kommit och har redan blivit en månad gamla! Vart har tiden tagit vägen?! Att vara uppfödare är inte så lätt. Då är man ansvarig för mamma tik, valparna, renligheten , maten i tid och rastning. Sedan får man inte glömma om resten av gänget som kräver sitt och behöver uppmärksamhet och stimulans.  Inte heller familjen får man glömma . Kära valpköpare som i behov av kontakt, hjälp och stöd. Sedan jobbet , en viktig del i livet, givande och spännande. Vänner . Och sist men inte minst finns jag själv med mina egna behov. Om man räknar ihop allt så krävs att dygnet har mer än 24 timmar .

En sak är solklar. Det är otroligt roligt att vara uppfödare! 

Biewervalparna är helt underbara! Mjuka, lena, mysiga svart- vit-guldiga pärlor. Det finns ingen bättre sysselsättning än att mysa- gosa-småleka med valpisarna i valprummet! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *