Vårt program att träna valpar fungerar!

Våra yorkshireterrier valpar växer fort. De är så smarta! Fars gener visas sig  redan 😍. Miljö träningen är igång. Valpar har testat olika golvunderlag, har redan åkt bil flera gånger, träffat andra hundar från kennel, varit på andra ställen än bara i valprummet, är ute i trädgården, har träffat människor i olika åldrar och även ett barn och det gick så bra! Det blev en bra socialträning med! Vi startade ”potträning” som fungerar bättre och bättre. Hoppas att framtida ägare får stor nytta av detta och deras valpar blir snabbare torra. Det är en liten del av vår träningsprogram för valparna 😁. Vi ska hinna mycket innan valparna blir ”leveransklara”. Valparna är nyfikna, glada, öppna, keliga och är redo för nya utmaningar. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *