Tiden går fort

Rapport från valplådan :

Valparna växer fort, redan 4 veckor gamla idag. Livet i valplådan har blivet mer intensivt. Inte bara äta och sova är valparnas sysselsättning längre. Nu vill de upptäcka världen som begränsade sig till en valplåda tidigare.Redan förra veckan hittades valpar på flykt utanför lådan☺️. Idag fick valparna äga halva rummet! Det blev ett riktigt kalas 🥳. 

Valparna utforskade varje hörn. Lekte med leksaker. Nyfikenheten hade inga gränser 🤣. Nu kan valparna dricka från skålen. Vissa tycker att vatten är jättegott. De andra tycker att morsmjölk är toppen och sparar sig till mammas servering. Valparna har provsmakat riktig hund/ valpmat Starter från Royal Canin. Det var smaskens 😋. Inte bara själva maten var poppis utan att smutsa ner sig i maten som en liten gris var ännu mera roligt 🐽. 

Klorna är klippta för tredje gången. Tassarna är trimmade för första gången. Nu går vi stabilt och halkar mindre. Den kommande veckan ska valparna träffa de andra hundarna i kenneln! Alla längtar 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *