Resultat 2020

2020 hur var du egentligen för oss?

✅Vi kommer alltid minnas 2020 med Toffifee / Mini Shop Offsprings unika vinst i online Yorkshireterrier Dog Show som Bäste Hane. Denna utställningsform  genererades av hopplösheten under COVID -året och förhoppningsvis kommer det inte upprepas.

✅Vi har varit på CRUFT Birmingham I mars och Toffifee var bland 6 bästa hanar yorkshireterrier.  Vi är nöjda med resultat även om vi inte fått någon placering.

✅Vår första ”Diamant-kull” har kommit med så fin i våra ögon genkombination Toffifee /Mini Shop Offspring och Risha /Delux Maryirox Lady Cornelia – 4 tikar och 1 hane. Vilken fördelning!

✅I oktober i Rostock i Tyskland fick Toffifee ett till CERT  ( N 3) och CACIB ( N ) och blev ett steg närmare sin 13- land Championat.

✅ MotoMoto/ Yamamoto Yoshiro Haru Se UCH skakade av dammet från pälsen och deltog i inofficiell Yorkshireterrier speciell hundutställning  SYTS i klippt klass med vinnande resultat!  WOW! – sade Toffifee och fastspikade lagregeln att MotoMoto får första matskålen utdelad av alla vovvar på Kenneln nu och för evighet! 

✅Vår Biewer Taja/ Be Happy Star Julie Love Storey har varit på en enda utställning i Sverige -My Dog med Cert och BIM, men visade hjältemodens underverk och blev Rysk Utställning Champion med 6 Cert, 6 BIR och Rysk Kennel Federation Champion. Vår vän, Anna Vasilieva ledde henne på segrande väg. Vänner är guldvärda och tacksamhet one grandad. ♥️

Vi tackar gamla året för dessa framgångar vi haft! Svårigheter gör oss starkare, mognare, visar vilka som är dina äkta vänner och förstärker relationer . Jag önskar er alla gott, fred och välstånd.

2 reaktioner till “Resultat 2020”

    1. Tack Jessika! Tiden går snabbt och vi ser fram emot nya planer och nya valpar.
      Hälsningar från Kennel Dancing Jewels 💎

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *