Första advent

Första advent har kommit!

Den träffade vi med våra 5 glada vovvar. Nu är vi helt klara med augusti- kullen. Vår sista valpen Kimberley åkte med sin fina familj över Öresundsbron till Danmark 🇩🇰 och regerar där på en jättestor gård lika fin som ett slott 🏰. Vi är så vana vid ett Europa  utan gränser och bor så nära Danmark att upplever inte det som utomlands längre. Men när det gäller hundförsäljning är flera regler som måste följas. Därför stannade Kimberley hos oss längre. 

Som tur är har vi en valp kvar för oss själva! Den livar upp stämningen i mörkret och håller igång buset. Den blir vår årets Lucia! 

Denna gång kommer bilder på våra utflyttade valpar. Så skönt att få hälsningar från våra ” barn” och delta i deras nya familjer. Alla har det toppen bra! 🔝🔝🔝🔝🔝

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *