Välkomna valpar

Nu kommer äntligen nyheterna som många har väntat på med spänning.
VÄLKOMNA VALPAR! ❤️❤️❤️❤️?
2020 08 16 kom fyra underbara tikar till världen en efter en!
❤️❤️❤️❤️ Allt gick bra och smidigt. Förstföderska Risha var duktig och koncentrerad på sitt arbete. Alla nyfödda tikar hade en enorm livskraft och livsglädje från första sekunden. Det smakade gott med mammas mjölk och pipandet lugnade sig snabbt vid aktivt sugande. Mamman vägrade lämna ifrån sig framfödda valpar. Hon tog mycket väl hand om var och en, mellan födseln och medan de två första diade kom det ut en tredje och så vidare. Efter fjärde valp blev Risha rätt så trött och tog time out. Hon putsade alla fyra, redan framfödda tikar, masserade, rensade, slickade, räknade antal bebisar fram och tillbaks och kollade hur dem mådde. Sedan kom en bonus valp till! En hane! ? Rishas och Toffis enda son. Den lille prinsen skulle ärva hela riket! I fall om våra yorkar var titulerade personer och det är ju dem?, lokalt, inom vår Kennel ?.
Själva aktiva förlossningen pågick från kl 6.00 till kl 17.00. Ett dygn innan hade mamma Risha förverkar, det så kallade öppningstadiet.
Vi tackar pappa Toffifee för val av könen och mamma Risha för fruktbarheten och god hälsa! Uppfödarens lycka ?

3 reaktioner till “Välkomna valpar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *