Senaste nytt

Under senaste tiden har vi haft flera trevliga besök på vår Kennel. 

Två trevliga sällskap besökte oss i syfte att lära känna våra vuxna yorkshireterrier. Detta gick mycket bra. Alla är nöjda. Mest nöje fick ju hundarna så klart! Så mycket uppmärksamhet, en lång promenad, extra bus och lek. Vi tackar för besöken!

Risha, vår kommande yorkmamma mår bra. Hon blir rundare och rundare, tyngre och tyngre. Hon klarar fortfarande springa upp i trappan men matte vill gärna bära henne istället. Hönsmamman? I vår kollage hittar ni bild på dagens mage.

I helgen hade Toffifee besök av en Schweizisk york- flicka! Hon var jätte söt ?. Vi har lärt känna en Kennel från nordvästra delen av Schweiz ”Bella Helvetica” vilket betyder ” Vackra Switzerland”. Vi har lärt oss mycket nytt om hunduppfödningen i andra länder. Det skiljer sig en del. Till exempel behöver hundarna klara en examination för att kunna användas i avel! 

Toffis fiancé har gått genom en sådan examen med bravur ?. Uppfödaren träffade min hane på en internationell utställning och blev förälskad i honom. Både exteriör/ utseende och rörelse samt karaktär / beteende som imponerade på den schweiziska kennel ägaren.Nu har de varit här på besök i Sverige! Allt gick bra och vi är så stolta att vår avkomma ska springa i Schweiziska berg och dalar. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *